Termeni și Condiții

Bine ati venit pe LaboratorulDeSEO.ro

Stim ca prelucrarea datelor cu caracter personal este un subiect cat se poate de serios, de aceea, aceasta procedura descrie in detaliu fiecare flux din interiorul organizatiei, in care sunt procesate date cu caracter personal ale clientilor, partenerilor, potentialilor clienti sau ale vizitatorilor.

Provocarea cea mai mare este aceea de a securiza aceste date impotriva prelucrarilor neautorizate, fara consitamantul persoanei vizate si doar in scopurile pentru care s-a obtinut acordul.

WEBORATORY CAPITAL SRL, intreprinde eforturi majore pentru pastrarea in siguranta a informatiilor si a preferintelor drvs. Stim cat de important este sa va simiti in siguranta atunci cand sunteti in mediul online, de aceea va asiguram de confidentialitatea datelor, avand in vedere ca in acest moment va aflati pe o conexiune criptata (SSL) prin care, informatiile transmise sunt criptate si sunt procesate de noi doar cu acordul dvs. Retineti, oricand in decursul colaborarii noastre, va puteti exprima optiunea cu privire la procesarea datelor dvs. cu caracter personal.

Suntem absolut constienti de faptul ca GDPR, nu face decat sa ofere un cadru legal modernizat, de conformitate, bazat pe responsabilitatea pentru protectia datelor cu caracter personal

Procesarea datelor dvs. este necesara pentru a va furniza serviciile pe care le solicitati. In acest sens, noi luam mai multe masuri de securitate pentru a va proteja in mediul online. Una dintre masurile intreprinse de noi pentru a asigura transparenta si proportionalitatea fata de dvs. este aceea de elimina colectarea inutila a datelor cu caracter personal si minimizarea datelor pe care le colectam. De aceea, solicitam doar informatiile de care avem nevoie si le stocam pentru imbunatatirea experietei dvs. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site.

Noțiuni generale

Noțiunile folosite în prezentele Reguli vor fi scrise în continuare cu inițiale majuscule și vor avea semnificațiile enunțate în paragrafele care urmează.

Articolul – articolul solicitat de către Utilizatorii site-ului LaboratorulDeSEO.ro

Utilizatorul comercialul – persoana fizică sau juridică care beneficiază de Serviciile site-ului în vederea realizării unor obiective legate de activitățile antreprenoriale, comerciale, artizanale sau profesionale (altele decât cele de consum) sau în vederea realizării unor obiective duble, altfel zis, destinate consumului și activităților antreprenoriale, ținând cont de toate circumstanțele referitoare la Serviciile în cauză, dar asupra cărora prevalează obiectivele legate de activitățile antreprenoriale.

Creditele – creditele din Contul Utilizatorului, care au fost achiziționate de către Utilizator și pot fi cedate în schimbul Articolului.

Utilizatorul – persoana care solicită Articolul sau apelează sub oricare altă formă la serviciile site-ului LaboratorulDeSEO.ro, inclusiv persoanele cu titlul de Consumatori sau Utilizatorii comerciali.

Contul – contul Utilizatorului site-ului LaboratorulDeSEO.ro creat de Utilizator cu scopul de a accesa unele servicii.

Serviciile – serviciile prestate de LaboratorulDeSEO.ro Utilizatorului contra plată, inclusiv Articolele sau Creditele solicitate și livrate, dar nu numai acestea.

Consumatorul – persoana fizică, care accesează Serviciile în vederea realizării unor obiective care nu au conexiuni cu activitățile antreprenoriale, comerciale (consumul) sau în vederea realizării unor obiective duble, altfel zis, destinate consumului și activităților antreprenoriale, ținând cont de toate circumstanțele referitoare la Serviciile în cauză, dar asupra cărora nu prevalează obiectivele legate de activitățile antreprenoriale.

Contul

În cazul în care Utilizatorul dorește să acceseze Serviciile, bunăoară să administreze Creditele suplimentare, acesta trebuie să-și creeze un Cont. Utilizatorul își va crea Contul în cauză:

introducând propria adresă de e-mail. În cazul în care optează pentru această modalitate, Utilizatorul va activa Contul, făcând intrând în Cont folosind e-mailul trimis de LaboratorulDeSEO.ro pe adresa indicată în momentul înregistrării Contului

În cazul în care Utilizatorul nu asigură confidențialitatea datelor de conectare, acesta își asumă responsabilitatea referitoare la păstrarea confidențialității acestor date și toate activitățile desfășurate de terți în Cont în numele Utilizatorului. În cazul în care Utilizatorul pierde datele de conectare, sau acestea sunt folosite neautorizat, precum și în cazul depistării oricăror altor încălcări privind securitatea sau confidențialitatea datelor în cauză, Utilizatorul își asumă obligația să-l informeze neîntârziat pe Weboratory printr-un e-mail trimis pe adresa contact@LaboratorulDeSEO.ro.

În cazul în care Utilizatorul nu dorește să folosească Contul, îl poate șterge în orice moment, expediind ulterior Weboratory o notificare în scris pe adresa de e-mail contact@LaboratorulDeSEO.ro sau folosind setările Contului.

Articolul

Utilizatorii LaboratorulDeSEO.ro beneficiază de dreptul de a achiziționa Credite contra plată, pe care le pot ceda ulterior în schimbul unui Articol. Creditele vor fi trecute în contul Utilizatorului în decurs de cel mult 60 de minute din momentul sosirii plății efectuate în conformitate cu prevederile prezentelor Reguli sau, în cazul în care Creditele sunt solicitate de un Utilizator comercial, din momentul primirii plății efectuate în conformitate cu prevederile prezentelor Reguli sau în termenii conveniți într-un contract separat încheiat între Weboratory și Utilizatorul comercial.

Prețurile creditelor variază în funcție de schimbările intervenite pe piață, ofertele speciale, fluctuațiile valutare și alte chestiuni. Informații privind prețurile curente ale Creditelor și ale altor Servicii puteți găsi ori de câte ori veți avea nevoie pe site-ul LaboratorulDeSEO.ro. În interfața în care veți selecta modalitatea de plată a Creditului, veți găsi informații privind prețurile curente ale Creditelor valabile în momentul solicitării Dumneavoastră.

Creditele Utilizatorului vor fi valabile pe parcursul a 12 luni din momentul în care au fost achiziționate. La expirarea acestui termen, Creditele Utilizatorului își vor pierde valabilitatea, fiind șterse din Cont și, ca urmare, Utilizatorul nu le va putea ceda în schimbul Articolului.

Articolul va fi încărcat în Contul Utilizatorului în cel mult 72 de ore din momentul înregistrării solicitării Utilizatorului sau, în cazul în care Raportul este solicitat de către un Utilizator comercial, din momentul înregistrării Creditului din Contul Utilizatorului ori în termenii stabiliți într-un contract separat încheiat între Weboratory și Utilizatorul comercial. Ulterior Utilizatorului i se va expedia un e-mail în Cont în care va fi indicat linkul referitor la Articolul în cauză.

Serviciile

Contractul dintre LaboratorulDeSEO și Utilizator privind furnizarea Serviciilor va fi considerat încheiat în momentul primirii plății efectuate în conformitate cu prevederile prezentelor Reguli sau, în cazul în care Serviciile sunt solicitate de un Utilizator comercial, în momentul primirii plății efectuate în conformitate cu prevederile prezentelor Reguli sau cu prevederile unui contract separat încheiat între LaboratorulDeSEO și Utilizatorul Comercial.

Utilizatorul achită Serviciile furnizate de LaboratorulDeSEO.ro cu carduri bancare de credit sau debit, prin transfer bancar, în funcție de modalitatea aleasă de Utilizator. Serviciile vor fi furnizate Utilizatorului numai după ce Utilizatorul le va achita în conformitate cu prevederile prezentelor Reguli și condițiile stabilite de LaboratorulDeSEO.ro. În ceea ce privește Utilizatorul comercial, Serviciile îi vor fi furnizate după ce acesta le va achita în conformitate cu prevederile prezentelor Reguli și condițiile stabilite de LaboratorulDeSEO.ro, sau în termenii prevăzuți într-un contract separat încheiat între Weboratory și Utilizatorul comercial, în cazul în care acesta a fost încheiat.

Weboratory beneficiază de dreptul de a organiza campanii de marketing în timpul cărora Utilizatorii pot obține codurile de reducere ale Serviciilor solicitate. Weboratory își rezervă dreptul de a stabili condițiile de folosire ale codurilor de reducere, inclusiv, dar nu numai, durata termenului de folosire a acestora, tipurile de Servicii față de care se aplică codurile în cauză și alte eventuale restricții. Pentru a utiliza codul de reducere al Serviciilor, Utilizatorul îl va introduce în interfața în care Utilizatorul selectează modalitatea de achitare a Serviciilor. În cazul în care codul de reducere nu a fost introdus așa cum se arată în prezenta clauză a Regulilor, acesta nu va fi aplicat pentru Serviciile solicitate de Utilizator.

Utilizatorul care achiziționează Serviciile poate primi o factură de TVA în contul de utilizator deschis la Pubyo. Factura ar putea fi trimisă prin e-mail sau descărcată de pe LaboratorulDeSEO.ro.

Retur

Retur Credite - În cazul în care articolul nu este publicat din motive obiective de către Publisher creditele sunt returnate în contul Utilizatorului pentru a putea achiziționa alte articole.

Retur Bani - În cazul în care utilizatorul nu dorește sa folosească creditele pentru alte apariții în presă poate solicita returnarea banilor în contul personal.

LaboratorulDeSEO nu este responsabil pentru articolele publicate de către utilizatorii platformei.

Anulare plata

LaboratorulDeSEO vă va înștiința imediat în cazul anulării unei plăți. De asemenea, suma plătită va fi restituită integral dacă este vorba de una din următoarele situații:

  • tranzacția nu a fost validată de centrul de plăți;
  • tranzacția nu a fost acceptata de către banca emitentă a cardului;
  • nu au fost respectați termenii și condițiile sistemului;
  • comenzile nu pot fi onorate din motive care nu depind de sistemul LaboratorulDeSEO, cum ar fi refuzul Publisherilor de a publica un anumit material;
  • forță majoră

Dreptul de retragere

Sumele achitate in contul LaboratorulDeSEO pot fi rambursate in termen de 14 zile de la data achizitionarii doar in cazul in care acestea nu au fost utilizate pentru achizitionarea de servicii. Dupa expirarea termenului de 14 zile, LaboratorulDeSEO nu mai ramburseaza nicio suma, integrala sau partiala, iar fondurile raman disponibile in contul de Advertiser.